AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Biohacken naar geluk
11 april 2022 [email protected]
biohacking naar geluk

Biohacken naar geluk

Biohacking is trending, en niet voor niets. Maar heb je ooit gehoord over biohacken naar geluk? De eenvoudige combinatie van data met aanpassingen in je levensstijl voor de gezondheid van het lichaam en geest zijn eenvoudig te volgen. De resultaten zijn aanzienlijk. Het integreren van goede voeding, meditatie en fitness in je dagelijkse leven zorgt voor een scherpere geest, een fitter gestel, een bevredigender leven – en uiteindelijk voor een Happy You.

Deze “nieuwe visie” op gezondheid die Silicon Valley en de wereld heeft veroverd, bestaat al langer. De wijsheid van yogi’s en goeroes claimt al lang de voordelen van een evenwichtig, gezond leven.

Onze voorouders wisten dat geluk nooit zomaar gebeurde – het is iets waar je voor moet kiezen, elke dag. Hoewel er een aantal externe factoren zijn die geluksniveaus beïnvloeden, zijn er een aantal praktische stappen die je elke dag kunt nemen om je lichaamschemie te “optimaliseren” en je gemoedstoestand te verbeteren.

Volg deze stappen om je geluksniveau te verhogen en biohacken naar geluk, naar een gezondere en meer vreugdevolle jij:

Eet juist

Eet kleiner maar vaker. Vervang je drie dagelijkse maaltijden door vijf kleinere maaltijden voor een automatische metabolisme boost en meer energie. Gezonde vetten zoals avocado, olijfolie en grasboter zullen je door je werk, training en wat er nog meer op je pad komt, heen helpen. Het toevoegen van supplementen zoals proteïne voor spieropbouw, magnesium tegen stress en gember en kurkuma voor een gezond immuunsysteem en ontstekingen helpen het lichaam gezond te blijven, wat op zijn beurt de geest actief en jong houdt.

Breng tijd door met anderen

Vrienden en familie kunnen wonderen doen voor de ziel – en voor de meer tastbare gezondheid van het lichaam. Sociale interacties veroorzaken het vrijkomen van oxytocine in de hersenen, wat gevoelens van geluk opwekt. Als je onmiddellijk een glimlach op jouw gezicht wilt toveren – en op dat van iemand anders – pak dan de telefoon en bel een oude vriend op of reik de hand aan een nieuwe.

Slaap lekker

De kracht van een goede nachtrust kan niet worden onderschat. Het kan uw humeur, productiviteit en algeheel welzijn maken of breken. Maak er een gewoonte van om elke dag op dezelfde tijd naar bed te gaan en op te staan. Ontkoppel je van alle apparaten en maak elke avond tijd voor meditatie, gevolgd door 7-9 uur slaap. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Toon dankbaarheid

Geluk is nooit te vinden in het vergaren van “spullen” of het bereiken van status – het komt van binnenuit. Neem elke dag een paar minuten de tijd om je te concentreren op de dingen waar je dankbaar voor bent en je zult merken dat je je gelukkiger voelt en klaar bent om je op het goede te richten.

Biohacking is geen reeks berekende stappen om je lichaam te upgraden. Het is een onderlinge verbinding van geest, lichaam en ziel – en het is zo simpel als ademhalen. Zoek naar een doel in je dag-tot-dag, neem stappen om stress te verminderen, en toon je lichaam wat liefde voor alle geweldige dingen die het voor je doet. Zeker, biohacking kan je prestaties en productiviteit verbeteren – maar onthoud dat de vreugde die je zult krijgen van een overvloedig leven zijn eigen beloning is. Echt succes wordt afgemeten aan een Happy You. Biohacken naar geluk met de hulp van MINDSCOPIC®