AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

Nootropics

Als u zich wilt verdiepen in biohacking en nootropics wilt gaan gebruiken, helpen wij je graag op weg. Daarom verschaffen wij in ons gratis e-book de basisinformatie over 100+ verschillende soorten nootropics. Op deze manier bent u beter in staat de werking van deze supplementen te begrijpen. Daarnaast leggen wij uit hoe nootropics inwerken op onze neuronen, neurotransmitters of op het algemeen functioneren van ons brein.  Zo krijg je een beter beeld van wat nootropics zijn en waarin ze onderling verschillen. Bij MINDSCOPIC® hebben we er voor gekozen om uitsluitend met natuurlijke nootropics te werken.

Nootropics 60 jaar geleden

Nootropics werden begin jaren 60 ontwikkeld door de Roemeense farmacoloog dr. Corneliu Giurgea. Dr. Giurgea bepaalde aan welk oorspronkelijk criterium een nootropische stof moest voldoen. Volgens Giurgea is het doel van nootropics vrij eenvoudig: ‘De algemene doelstelling van noötropisch onderzoek is een nieuw supplement te ontwikkelen dat het rechtstreeks mogelijk maakt de cognitieve activiteit van het brein te verbeteren waardoor verscheidene neuropsychologische elementen die verband houden met onderandere  geheugen en focus, maar niet uitsluitend, worden geoptimaliseerd’.

CLEAR FOCUS™ & CLEAR FOCUS™ CAFFEINE FREE

Biohackers hebben op verschillende manieren baat bij nootropics, enerzijds als cognitieve verbeteraars en anderzijds om de algehele mentale gezondheid en het gevoel van welzijn ondersteunen. We hebben bij MINDSCOPIC® dan ook een gezondheid georiënteerde aanpak en geen ziekte georiënteerde aanpak. Dit wil zeggen dat we gezonde mensen willen ondersteunen het maximale uit hun dagdagelijks leven te halen. Ontdek hier onze prijs winnende formule CLEAR FOCUS™ of onze cafeïne vrije nootropische formule CLEAR FOCUS™ CAFFEINE FREE.

ULTIMATE NOOTROPIC GUIDE™

Al sinds mensenheugenis zijn we op zoek naar technologieën of supplementen die helpen het geheugen, de intelligentie en andere cognitieve functies te verbeteren. Vanaf de Egyptenaren, Hindoes, Boeddhisten en Romeinen tot aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurolinguïstisch programmeren zijn er talloze manieren waarop u uw gezondheid, cognitieve vermogens en motivatie kunt verbeteren. Met onze nootropics ondersteunen we een optimale gezondheid van het brein en de verbetering van de prestaties. Om u op weg te helpen in de complexe wereld van nootropics, hebben wij de handleiding MINDSCOPIC®’s Ultimate Nootropic Guide voor u samengesteld.