AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

Het duurzaamheidsbeleid van MINDSCOPIC®

Bij MINDSCOPIC® weten we dat duurzaam ondernemen een must is. We dragen graag ons steentje bij voor de planeet en de maatschappij. We zijn dan ook trots op de duurzaamheidsinitiatieven die we vandaag al integreren in onze werking. Stapje voor stapje werken we hard en met veel goesting aan ons duurzaamheidsbeleid.

MVO op de agenda

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet meer weg te denken uit het businessplan van de toekomst. Momenteel stippelen we een beleid uit dat de drie P’s (Planet, People, Profit) volledig omvat. Zonder daarbij af te wijken van onze gekende kwaliteit, een interessante evenwichtsoefening die we met veel plezier aanpakken. Ontdek onze huidige MVO-initiatieven en toekomstplannen & hoe we hard werken aan ons duurzaamheidsbeleid!

Planet

We worden enthousiast bij het zien van allerlei initiatieven om de CO2-uitstoot te verminderen. Bij Mindscopic willen we ons steentje bijdragen! Een CO2-neutraal bedrijf, dat willen we worden en dat gaat niet vanzelf en ook niet alleen. Daarom nemen we de samenwerking met onze huidige partners grondig onder de loep. Om te zien wie met ons hiervan een gezamenlijk doel willen maken, zonder kwaliteit op te geven. Samen met die partners willen we onze werking verduurzamen en onze CO2-uitstoot verminderen.

People

MIDSCOPIC® draagt haar steentje bij voor de maatschappij. Dat doen we onder meer door goede doelen te steunen waar we écht in geloven. Eén van die goede doelen is Eight.world. Eight world is een organisatie die vecht tegen extreme armoede. Ze doneren maandelijks geld aan mensen over de hele wereld die het écht kunnen gebruiken.

“Aid (Eight) without conditions”, is de toepasselijke slogan. Om dit prachtige initiatief te steunen, sponsort MINDSCOPIC® de actie ‘Tom2Rome’.

Over Tom2Rome
Tom Bosch onderneemt begin april 2022 een wandeltocht naar Rome. De tocht is 2400 km lang, doorkruist zes landen en zal 100 dagen in beslag nemen. Alle opbrengsten en de sponsorgelden gaan integraal naar Eight world.

Volg Tom op zijn tocht via zijn sociale media kanalen: Facebook | Instagram

Surf naar www.tom2rome.com voor meer informatie over de actie.

Profit

Een win-win situatie: minder afval en meer rendement? Dat combineerden we in ons streven om op termijn alle verpakkingen om te zetten in verpakking van gerecycleerd materiaal of over te stappen naar hervulbare verpakkingen. Onze einddoelstelling? Een volledig circulair model ontwikkelen voor de MINDSCOPIC® producten. We begonnen reeds met kleine aanpassingen die we zelf kunnen overzien. Op termijn vormen al die kleine beetjes, één groot duurzaam geheel.

De bovenstaande initiatieven en toekomstplannen zijn nog maar het puntje van de ijsberg. Bij MINDSCOPIC® zijn we vastberaden om te blijven bouwen aan ons duurzaamheidsbeleid!