AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

Biohacking

Biohacking is een verzamelnaam voor het verbeteren van het menselijke lichaam met behulp van voeding en/of technologie.  Een leven dat constant in het teken staat van het verbeteren van zowel iemands fysieke als mentale toestand. Dit alles in samenspraak met verschillende experts en met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste wetenschappelijke data. Bij biohacking draait het dus om optimalisatie van lichaam en geest.

VOEDING

Bij MINDSCOPIC® nemen we het gedeelte voeding onder de loep. Welke nutritie vinden we niet in ons dagelijks eet patroon of in de supermarkt en heeft wel een positieve impact op onze gezondheid en/of prestaties. We stellen onszelf de vraag hoe kunnen we deze stoffen op een gezonde en verantwoorde tot ons kunnen nemen om ons eigen lichaam te verbeteren.

TECHNOLOGIE

Bij deze vorm van biohacking wordt er vooral gekeken naar inzet van technologie om data te verzamelen over het lichaam. Een van de populairste toepassingen is het analyseren van onze slaap. Wanneer is het lichaam in een diepe slaap, wat is de hartslag in deze diepe slaap en onder welke omstandigheden recupereert het lichaam het best. Wat is de impact van sport, meditatie of de blootstelling van blauw licht op de kwaliteit van mijn slaap? Deze elementen worden gemeten met behulp van technologische snufjes die je vervolgens in staat stellen je leefpatroon aan te passen om  vervolgens je algemene gezondheid en prestaties te verbeteren. Lees ook de voordelen van biohacking