AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

EARTH’S FINEST NOOTROPICS

Over MINDSCOPIC®

MINDSCOPIC® ontwikkelt hoogwaardige nootropische supplementen die passen bij een gezonde, vitale en energetische levensstijl. Bij de creatie van al onze producten ligt de nadruk op de zuiverste en meest effectieve dosering. MINDSCOPIC® verschilt op verschillende kritische punten van alle andere merken en gebruikt unieke formules die voor u het verschil maken.

“Hoe kunnen we ’s werelds beste nootropic ontwikkelen op natuurlijke basis?” Om een antwoord te krijgen op deze vraag, hebben we verschillende artsen en branche experts samengebracht om het beste resultaat te kunnen bereiken. Na jarenlang onderzoek hebben we de perfecte formule ontwikkeld. Een volledig gebalanceerde en veilige nootropic om mentale prestaties te verbeteren, genaamd CLEAR FOCUS™. Deze parel heeft van MINDSCOPIC® een snelgroeiend bedrijf gemaakt dat vandaag de dag een groot aantal hoogvliegers een voorsprong geeft.

Over MINDSCOPIC® – De oprichter

Koen is de oprichter van MINDSCOPIC®. Koen is zijn hele leven lang een gezondheids- en fitnessfanaat. Een gezonde levensstijl zit in zijn bloed. Opgroeien in een omgeving waar gezondheid dag in dag uit centraal staat, zorgt ervoor dat je vanzelf bewust omgaat met slaap, voeding, sport en alles wat hierbij komt kijken. Als hoogvlieger met een drukke levensstijl leerde hij al snel over de voordelen van diverse plantaardige nutraceuticals bij het presteren op optimaal niveau. Zijn passie om zowel geest als lichaam optimaal te laten presteren met behulp van natuurlijke ingrediënten, leidde ertoe dat hij ging werken voor één van Europa’s grootste supplementen fabrikanten.

Na verschillende jaren expertise te hebben opgedaan, was het de hoogste tijd om op zijn beurt zijn eigen visie werkelijkheid te maken. Na maandenlang onderzoek en sparren met experts is MINDSCOPIC® ontstaan. Een verlengstuk van Koen’s passie voor het optimaliseren van lichaam en geest met de meest kwalitatieve grondstoffen van moeder aarde. Deze grondstoffen worden vervolgens samengevoegd tot award-winnende producten van de hoogste kwaliteit, met CLEAR FOCUS™ als absoluut hoogtepunt. Een product dat door geen enkel ander supplement in de branche is te evenaren.

Over MINDSCOPIC® – De naam

brain-icon

MIND /mʌɪnd/

Het element van een persoon dat desbetreffende persoon in staat stelt zich bewust te zijn van de wereld en alle ervaringen die deze wereld met zich meebrengt. Het element dat ervoor zorgt dat een mens kan denken en voelen en bewustzijns- en denkvermogen bewerkstelligt.

zoom-icon

SCOPIC /skɑː.pɪk/

Gebruikt als bijvoeglijk naamwoord om het kijken naar, het ontdekken van en het inzoomen op iets te beschrijven. Scopic staat voor enerzijds een verbeterde focus en anderzijds een diepere kijk op de grondstoffen. Dit doen we door uitsluitend te werken met gecertificeerde en geverifieerde grondstoffen.