AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

ONZE BELOFTE

Bij onze ambitie om ’s werelds beste supplementen op natuurlijke basis te ontwikkelen, hoort een clean en clear label. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten die we gebruiken natuurlijk zijn, van een certificering voorzien worden en transparant worden weergegeven op het label.

MINDSCOPIC® verschilt op verschillende kritische punten van andere supplementen merken. We ontwikkelen unieke formules in lijn met onze kernwaarden. Hieronder vindt u onze kernwaarden die samen onze belofte vormen.

Bij natuurlijke supplementen horen – vanzelfsprekend – plantaardige ingrediënten. Maar ook de capsule waar deze ingrediënten in gecapsuleerd zijn dient plantaardig te zijn. Zo kiezen we er resoluut voor om uitsluitend met plantaardige, veganistische capsules te werken. Dit in tegenstelling tot de dierlijke gelatine die in de meeste capsules gebruikt wordt.

All natural! Dit geldt ook voor onze ingrediënten. Zo halen we onze bestanddelen uit plantaardige grondstoffen als kruid, theebladeren, eetbare paddenstoelen, vruchten en zaden. Bovendien streven we er steevast naar elk product zo vegan mogelijk te maken.

GMO, een genetisch gemodificeerd organisme, is een organisme waarvan het genetisch materiaal kunstmatig is aangepast waardoor het voorzien wordt van een nieuwe eigenschap. MINDSCOPIC® werkt alleen met ingrediënten die in hun pure vorm verwerkt worden.

“Artificial”, oftewel kunstmatig, komt niet in onze vocabulaire voor. Er worden geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen aan de supplementen van MINDSCOPIC® toegevoegd. Indien er kleurstoffen of smaakstoffen worden gebruikt worden deze uit natuurlijke bronnen gewonnen.

Onze productie gebeurt in West-Europa met fabrikanten die uitsluitend voorzien zijn van een Good Manufacturing Practices (GMP) certificaat. Dit kwaliteitsborgingsysteem voor de productie zorgt ervoor dat de productie van onze supplementen op het allerhoogste niveau mogelijk wordt uitgevoerd.