AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

Ervaringen met MINDSCOPIC®

reviews_0001_Tamar

Tamar Vedder

Dit is Tamar Vedder, drievoudig BMX wereldkampioen. Tamar neemt CLEAR FOCUS™ vóór een wedstrijd om helder en scherp te blijven. Zelfs een honderdste seconde kan het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Alleen voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg. Daarom vertrouwt Tamar op MINDSCOPIC®.

govert

Govert Viergever

De voorbereiding op een Olympische kampioenschap kan erg veeleisend zijn voor zowel lichaam als geest. Het vinden van de juiste voeding van de hoogste kwaliteit is een essentiële voorwaarde voor succes. Met deze hoge normen is MINDSCOPIC® mijn plek voor supplementen. Specifiek om mijn geest fris te houden, vertrouw ik op mijn favoriete product uit hun assortiment, CLEAR FOCUS™.

ford

Brittany Ford

Als voedingsdeskundige ben ik altijd op zoek naar nieuwe supplementen die ik mijn klanten kan aanbevelen. Nu ik het nieuwe gamma van MINDSCOPIC® heb gevonden, moet ik niet meer verder zoeken. Mijn favoriete product? De voordelen die ervaar van CLEAR FOCUS™ zijn ongelooflijk positief. Het helpt me zelfs om de drukste dagen met een goede flow door te komen.

mind

Patrick Kramer

Dit is Patrick Kramer, keynote speaker in de biohacking niche. Hij reist van het Adidas hoofdkantoor tot TEDx om te spreken over optimaal presteren. Als ondernemer en spreker vertrouwt Patrick op CLEAR FOCUS™ om zijn geest fit, helder en scherp te houden. Wanneer mensen hem vragen naar cognitieve voedingsstoffen om hun brein fit te houden, raadt hij allereerst CLEAR FOCUS™ aan.

mind-testi_0007_laurens omnimind

Laurens Eeckhout

Dit is Laurens, gecertificeerd in voedingswetenschappen. Laurens is oprichter van Biohacking Belgium. Daarnaast werkt hij nauw samen met Europese adviesbureaus en R&D centra om advies uit te brengen over nieuwe producten en ingrediënten voor MINDSCOPIC®. Tot slot blijft hij werken aan onze formule en blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Laurens zweert bij CLEAR FOCUS™ tijdens zijn drukke dagelijkse programma.

mind-testi_0009_shady

Shady Giorgo

Dit is Shady Giorgo, merkambassadeur, part time ondernemer en student uit Italië. Nadat hij zelf een blog begonnen was over de nootropica sector, koos Shady CLEAR FOCUS™ als de meest effectieve en complete nootropica van de industrie. Op dit moment is hij MINDSCOPIC®’s merkambassadeur in Italië.

mind-testi_0000_steven

Steven Swennen

CLEAR FOCUS™ is een betrouwbare nootropica op basis van degelijk onderzoek en veilige ingrediënten. Ik experimenteer graag om mijn mentale prestaties te optimaliseren. CLEAR FOCUS™ zorgt voor een genuanceerdere concentratie. Ik kan teveel cafeïne uit koffie en energiedrankjes niet verdragen. Dit is een slimmer alternatief, veel gelijkmatiger, en ik ben er dol op.

mind-testi_0008_paula

Paula Salvador

Ik gebruik CLEAR FOCUS™ nu voor één maand, en het heeft een enorme invloed op mijn mentale prestaties. CLEAR FOCUS™’s krachtige mix ondersteunt de neurotransmitters in ons brein om optimale concentratie en motivatie te bereiken. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, u zal niet teleurgesteld zijn.

mind-testi_0002_brandon james

Brandon James

Mijn manier van werken is vrij chaotisch en ik heb altijd moeite gehad mijn dag in te plannen. De eerste keer dat ik CLEAR FOCUS™ gebruikte, merkte ik direct verbetering. Mijn gedachten stabiliseerde en ik merkte dat ik mij veel beter kon concentreren op mijn werk. CLEAR FOCUS™  is nu een essentieel onderdeel van mijn ochtendritueel.

mind-testi_0001_stef bosmans

Stef Bosmans

Ik koop al jaren nootropica en was daarom zeer benieuwd naar CLEAR FOCUS™ van MINDSCOPIC®.  Zodra ik het probeerde was ik fan. Ik merk dat ik mij overdag beter kan concentreren en ik ben in een flow van werken. Ik kan dit product aanbevelen aan iedereen die het meeste uit zijn dag wil halen!

mind-testi_0011_Afbeelding1

Nigel Van Der Loo

Dit is Nigel, professionele gamer. Tijdens een competitie is het cruciaal om urenlang scherp en alert te blijven. Nigel vertrouwt op CLEAR FOCUS™ om door te kunnen blijven gaan en de wedstrijd te winnen! We zijn erg trots met onze samenwerking met Nigel. We zullen hem blijven ondersteunen met de premium nutraceuticals van MINDSCOPIC® om het beste uit zichzelf te halen.

mind-testi_0004_Afbeelding6

Spencer Hanley

Dit is Spencer Hanley, winnaar van de gouden medaille tijdens het Internationale Open Jiu-Jitsu Kampioenschap. Na gezocht te hebben naar diverse supplementen om optimaal te kunnen presteren, werd Spencer een fan van MINDSCOPIC®. Hij vecht nu in een MINDSCOPIC® uitrusting en boekt zichtbaar resultaat: “Ik zweer bij dit product want het verbetert mijn reactiesnelheid en wendbaarheid aanzienlijk. CLEAR FOCUS™ zorgt voor een enorme verandering in mijn prestaties, binnen en buiten de ring.”

samuel caullier

Samuel Caulier

Dit is Samuel Caulier, CEO van Projinit. Als zaakvoerder van een bedrijf met +100 mensen in dienst, is het belangrijk om scherp en helder te blijven. Daarvoor vertrouwt Samuel op CLEAR FOCUS™. Daarnaast vertrouwt Samuel ook op MOODMASTER™ om om te gaan met drukkere periodes die stress met zich kunnen meebrengen.

Ruth

Ruth De Vooght

Als lifestyle blogger en gezondheidscoach houd ik mij bezig met alle innovaties, middelen, tactieken, en mogelijkheden voor het optimaliseren van jezelf. Ik heb hierom ook al vele nootropics uitgeprobeerd. MINDSCOPIC® is mijn absolute favoriet! De unieke formules in de producten doen alles wat ze beloven. CLEAR FOCUS™, MOODMASTER™ en de SLEEPWELL SPRAY™ heb ik toegevoegd aan mijn dagelijkse supplementen voor extra brainpower, een betere gemoedstoestand en verbetering van mijn slaapkwaliteit!

mobius

Möbius Franssen

De producten van MINDSCOPIC® helpen me optimaal te presteren, zowel mentaal als fysiek. De producten geven me zuivere energie zonder tintelend gevoel of crash. Dankzij de decaf optie kan ik de producten cyclen en ben ik het hele jaar door de beste versie van mezelf!