AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
De voordelen van L-Theanine en Cafeïne
21 februari 2022 [email protected]
L-Theanine en Cafeïne

L-Theanine en Cafeïne: de voordelen en het beste gebruik

Meeste mensen neemt dagelijks cafeïne, of het nu in de vorm van koffie, thee of frisdrank is.

Je mist echter een aantal van de beste voordelen door alleen cafeïne te consumeren, zonder het te combineren met L-Theanine, zou je betere resultaten kunnen bereiken. Je zult later in dit artikel meer te weten komen over de interactie van deze twee krachtige stoffen. Lees hier de voordelen en het optimale gebruik van Cafeïne en L-theanine.

Laten we ze eerst apart bekijken:

L-Theanine

L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in groene thee verhoogt het GABA-, serotonine- en dopaminegehalte in je hersenen. Dit zorgt voor een energie gevend en kalmerend effect terwijl het leren en het geheugen verbetert.  Je bent kalm, ontspannen en denken zonder verdoving. Dit is vooral handig voor studenten tijdens de examens.

L-Theanine is wat thee zijn ontspannende, anti-stress aantrekkingskracht geeft. In deze geconcentreerde vorm creëert het een geconcentreerd anti-angst effect dat op zichzelf wordt gewaardeerd, en wordt het ook gebruikt om de scherpe kantjes van andere nootropische verbindingen af te halen.

 

Cafeïne

Cafeïne is de meest gebruikte psychoactieve drug in de wereld. Met mate is het net zoals L-Theanine een geweldige nootropic voor studenten , omdat het de reactietijd, alertheid, het geheugen en de stemming helpt verbeteren. Cafeïne kan de waakzaamheid verhogen: in plaats van slaperig te worden, ben je alerter.

Studies tonen aan dat chronische consumptie van cafeïne kan beschermen tegen het ontwikkelen van neurodegeneratieve ziekten zoals Alzheimer en Parkinson.

Cafeïne verbetert de stemming binnen een uur na consumptie. Dit komt doordat het de dichtheid van GABA-receptoren verhoogt, dopamine versterkt, en sommige serotonine-receptoren meer responsief maakt.

Laten we nu de voordelen van deze krachtige stack nader bekijken: Cafeïne + L-Theanine.

 

De voordelen van L-Theanine en Cafeïne

CLEAR FOCUS™ is een geweldige natuurlijke stimulerende nootropische stack, die zorgt voor een synergetisch effect om cognitie, motivatie en aandacht te bevorderen. L-Theanine, dat vaak ’s ochtends vroeg bij de koffie wordt ingenomen, vermindert de kriebels en angstgevoelens van cafeïne, terwijl het de cognitieve voordelen versterkt en een heldere en heldere energie creëert.

Daarom, wanneer L-Theanine en Cafeïne worden gecombineerd is er een aanzienlijke verbetering van de alertheid en aandacht-switching taak prestaties. Meer dan met cafeïne alleen.

L-Theanine en Cafeïne hebben duidelijke gunstige effecten op volgehouden aandacht, geheugen, en onderdrukking van afleiding. Bovendien bleek L-Theanine tot ontspanning te leiden door de door cafeïne veroorzaakte opwinding te verminderen.

Wil je toch liever een caffeine free nootropic probeer onze CLEAR FOCUS™ CAFFEINE FREE.