AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Mythes rond nootropische supplementen
24 februari 2022 [email protected]
MYTHES ROND NOOTROPISCHE SUPPLEMENTEN

5 veelvoorkomende mythes rond nootropische supplementen

Amper tien jaar geleden was nootropics nog geen gangbare naam en hadden maar weinig mensen ervan gehoord. Hoewel veel van de ingrediënten in ons nootropics poeder al eeuwen bestaan. Dat gezegd hebbende, wanneer iets aan populariteit wint, is het gebruikelijk dat misvattingen en verkeerde informatie naar de oppervlakte komen. Vooral wanneer dingen sensatiebelust worden in de media. Wij willen echter een aantal van die misvattingen uit de weg ruimen. Lees verder om 5 veelvoorkomende mythes rond nootropische supplementen nader te bekijken!

MYTHE #1: NOOTROPICS MAKEN JE SLIMMER

Deze mythe staat niet voor niets op de eerste plaats, omdat het de meest voorkomende en gevaarlijkste misvatting is. Doordat de termen ‘smart drugs’ en ‘nootropics’ door elkaar gebruikt worden, is deze mythe in de hand gewerkt. Dat gezegd hebbende, willen mensen weten: maken nootropics je slimmer?

In het kort is het antwoord ‘nee’. Als je denkt dat nootropics je IQ zullen verhogen, is dat helaas niet het geval. Nochtans hebben nootropics producten wel de mogelijkheid om de cognitieve functie te helpen verhogen. Hierdoor zou je in staat kunnen zijn om mentaal scherper te blijven, sneller te leren, je geheugen te verbeteren en je beter te concentreren. Op zijn beurt kan dit je helpen om makkelijker bij de les te blijven en jou een concurrentievoordeel te geven.

Hoewel dit je een voordeel kan geven in de klas of op je werk, zal het je niet van de ene dag op de andere ‘intelligenter’ maken, niet in de zin van een verhoogd IQ.

MYTHE #2: NOOTROPICS ZIJN EEN HOAX

Het gebeurt de hele tijd – iemand probeert een nootropisch product één keer, zegt dat het niet werkte en zal nooit meer nootropica proberen. Dit soort getuigenissen kunnen zeer misleidend zijn, aangezien het lichaam, en de hersenen, van elke persoon uniek zijn! Hersenen zijn ongelooflijk complexe structuren en geen twee zijn precies hetzelfde gemaakt.

Met dat begrip, is het belangrijk om te erkennen dat wat werkt voor de ene persoon, misschien niet goed past voor de volgende. Nootropics zijn geen pasklare oplossing! Om het beste uit je nootropics ervaring te halen, is het het beste om te blijven proberen om te vinden wat voor jou werkt. Niet alleen dat, maar neem de nootropics voor een langere periode. Niets gebeurt van de ene dag op de andere!

Met dat gezegd te hebben, nodigen we je uit om STACKS NOOTROPICS te proberen! Onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken in pil of in spray vorm.

MYTHE #3: UW HUISARTS WEET ALLES OVER NOOTROPICS

Gezien de geloofsbrieven van je huisarts, zou hij alles over nootropics moeten weten, toch? Hij of zij heeft tenslotte jarenlang medicijnen gestudeerd om arts te worden. Daarom zouden ze alles moeten weten over nootropics.

Helaas is het antwoord wederom “nee”. Nootropics zijn een zeer oosterse vorm van geneeskunde, en veel van de kruiden die in nootropics worden gebruikt, komen ook voor in de oude Chinese en Indiase geneeskunde. Omdat we ons hier in België richten op de modernere geneeskunde, worden nootropics vaak over het hoofd gezien. In feite is het waarschijnlijk vrij zeldzaam dat de gemiddelde arts het woord nootropica ooit heeft gehoord, behalve op televisie of in advertenties.

Bovendien bevatten nootropics adaptogenen, natuurlijke stoffen die al eeuwenlang gebruikt worden bij de behandeling van een grote verscheidenheid aan ziekten. Veel van deze stoffen worden zelfs ondersteund door klinische proeven en onderzoek. Maar ze krijgen nog steeds niet zo veel publiciteit dankzij de problemen rond grote farmaceutische bedrijven. Als je je arts bij je volgende afspraak vraagt wat hij weet, en hij weet het antwoord niet, probeer dan zelf wat meer onderzoek te doen en kijk wat je kunt vinden!

 

MYTHE #4: HET GEBRUIK VAN NOOTROPICS IS EEN ONDERGRONDSE / ONGEWONE PRAKTIJK

Hoewel dit een decennium geleden misschien nog waar was, is het vandaag zeker niet meer het geval. In feite wordt het steeds populairder en is het op weg om een huishoudelijk product te worden, net als ibuprofen of vitamine C-tabletten. Iedereen kan baat hebben bij nootropica – zakenmannen en -vrouwen, bouwvakkers, leraren, studenten, kunstenaars, artsen, enz. Noem maar op, en nootropics zijn er voor jou.

In 2011 speelde Bradley Cooper de hoofdrol in de film ‘Limitless’. In deze film was er een fictief nootropica-medicijn die hielp om de hersenkracht te vergroten. Deze film was razend populair, en diende als een van de katalysatoren om nootropics een begrip te maken.

Ter herinnering: de kruiden en supplementen in nootropics-producten worden al heel lang in Oosterse huishoudens gebruikt om te helpen bij diverse kwalen en ziekten. Het is dus geen wonder dat het eindelijk zijn weg vindt naar de Westerse helft van de wereld.

 

MYTHE #5: NOOTROPICA KUNNEN BASISBEHOEFTEN VERVANGEN

Als je een nootropica-product neemt, hoef je niet goed te eten, kun je slapen overslaan en nooit meer een fles water aanraken en je nog steeds gezond voelen, toch? Fout! Dit is absoluut niet het geval en zal je ziek en moe laten voelen, ongeacht hoeveel nootropics je neemt.

Hoewel sommige van de ingrediënten in onze producten je een oppepper kunnen geven en je motivatie kunnen verhogen, kan het de behoefte aan slaap niet volledig vervangen. Hoe fijn dat ook zou zijn, het is gewoon niet het geval. Hoewel nootropics gebruikt kunnen worden om af en toe een onrustige nacht op te peppen. Zoals onze SLEEPWELL SPRAY™.

BESTEL VANDAAG NOG JOUW STACKS

Nu wij deze grote mythes rond nootropische supplementen ontkracht hebt, waar wacht je nog op? Het beste wat je jezelf dit komende nieuwe jaar kunt geven is het cadeau van gezondheid, en de beste plek om te beginnen is door MINDSCOPIC® voor jezelf te bestellen!

Als je worstelt met motivatie, of een volledig natuurlijke manier nodig hebt om je hersenkracht te ontsluiten en je cognitieve functie te verbeteren, dan is ons speciaal samengestelde nootropics perfect voor jou! Neem onze producten één tot twee keer per dag en begin je geweldig te voelen en op je topprestaties te functioneren.