AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Verhoog je productiviteit en focus voor je examens
2 maart 2022 [email protected]
Verhoog je productiviteit en focus voor je examens

Verhoog je productiviteit en focus voor je examens.

Ben je een van de vele studenten die op het punt staan om zijn examens af te leggen? Door de pandemie kan het in het begin een hele uitdaging zijn om geconcentreerd, productief en gemotiveerd te blijven omdat je in je eigen huis zit. Om je door de examens heen te helpen, combineer je je dagelijkse routine met deze drie supplementen voor studenten van MINDSCOPIC®!

Resveratrol voor geheugen

Een student die moeite heeft met het onthouden van informatie kan Resveratrol supplementen een grote hulp zijn. Resveratrol helpt je om examens, quizzen en andere activiteiten die extra geheugenkracht nodig hebben te doorstaan. Het consumeren van Resveratrol voorkomt de achteruitgang van een belangrijk deel van de hersenen dat wordt geassocieerd met het geheugen, genaamd de hippocampus. Dit komt omdat het veel antioxidanten en ontstekingsremmende bestanddelen bevat. Bovendien zet Resveratrol ook een keten van gebeurtenissen in gang in de hersenen die de hersenen beschermt tegen celschade.

Vitamine D3 voor concentratie

Als je gedachten je afleiden van het werk dat je moet doen, overweeg dan het nemen van Vitamine D3 supplementen. Het kan je concentratie verbeteren door enzymen in de hersenen te activeren die betrokken zijn bij de synthese van neurotransmitters en de ontwikkeling van zenuwen. Aangezien je tijdens deze periode meer thuis zult blijven, is het ook belangrijk om jouw lichaam te verrijken met vitamine D. Het is de “vitamine van de zon”, en zonder vitamine D kun je een vitamine D-tekort krijgen. Verminderde hersen- of cognitieve functies is een van de risico’s die ermee gepaard gaan.

Melatonine voor voldoende slaap

Aan het einde van elke dag zijn voldoende slaap en rust essentieel. Wanneer je een slaaptekort hebt, zal het moeilijk voor je zijn om jouw aandacht optimaal te richten op jouw dagelijkse taken. Dit zal jouw leerrendement en productiviteit vertragen, aangezien slaap essentieel is voor het leren van nieuwe informatie. Minder slaap betekent ook meer gevoelens van vermoeidheid en luiheid gedurende de dag. Een Melatonine supplement kan je hierbij helpen. Melatonine wordt al lang gebruikt vanwege zijn slaapverwekkende en ontspannende eigenschappen. Het doet dit door de interne lichaamsklok van je lichaam te optimaliseren. Met een dosis hiervan voor het slapen gaan, kun je eerder in slaap vallen, een betere slaap ervaren en klaar zijn om de volgende dag aan te pakken.

Belangrijkste voordelen

Begin je binnenkort met je examens? Verhoog je productiviteit en focus voor je examens We begrijpen hoe dat een uitdaging kan zijn. Daarom is MINDSCOPIC® er om u een helpende hand te bieden met onze supplementen voor studenten! En het beste van al? Deze supplementen zijn gezonde keuzes! Ze bestaan uit vitaminen, mineralen, vezels, vetzuren, en meer. Je zal niet alleen je motivatie opkrikken, je zal ook je gezondheid op peil houden!