AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Slecht Slapen – Hoe komt dat en wat kan ik doen?
12 juni 2020 [email protected]
SLEEPWELL SPRAY™ jouw homeopathisch slaapmiddel

Slecht Slapen – het belang van een goede nachtrust

Het belang van een goede nachtrust en het vermijden van ‘slecht slapen’ kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Wie één keer met het verkeerde been uit bed stapt, is chagrijnig, minder productief, prikkelbaar en voelt zich de hele dag slap. Wie constant slecht slaapt, zal dat merken aan het uiterlijk (wallen, slechte huid, haaruitval, vermagering), zal zich soms duizelig en zwak voelen, en loopt zelfs het risico op den duur depressief te worden.

Slecht Slapen – Ben ik alleen?

Een goede nachtrust moet je koesteren. Sterker nog, deskundigen noemen een goede slaap van levensbelang. Wie slecht slaapt, zal merken dat het lichaam dermate uit balans raakt dat er letterlijk sprake kan zijn van evenwichtsproblemen. Ondanks het belang van een goede nachtrust heeft zeker 10 procent van de Nederlanders slaapproblemen. Dat wil niet zeggen dat deze mensen niet genoeg slapen: een goede nachtrust is iets anders dan voldoende uren slapen. En als je een andere bron erbij haalt, blijkt dat zelfs een vijfde van de Nederlanders slecht slaapt.

Een goede nachtrust is iets persoonlijks, en iedereen zweert bij een andere methode om een goede nachtrust te krijgen. Maar wat de beste methode ook moge zijn: soms zijn er externe factoren die ervoor zorgen dat er geen sprake is van een goede nachtrust. Deze externe factoren zorgen er dus voor dat we slecht slapen. Dit kan stress gerelateerd zijn, te maken hebben met een grote mate aan kunstmatig licht, een fysieke afwijking of zelfs een (jeugd)trauma. De oorzaken voor het slecht slapen zijn vaak niet direct herkenbaar en spelen zich af in ons onderbewuste. Een natuurlijk voedingssupplement kan dan een oplossing zijn de slaap te verbeteren.

SleepWell Spray komt te hulp bij het slecht slapen

Wie slecht slaapt en zijn uitvlucht zoekt in hulpmiddelen en denk meestal aan twee opties: natuurlijke supplementen of chemische producten. Het gebruik van de laatste soort slaappillen worden dan ook afgeraden door therapeuten, onder andere door de mogelijk verslavende werking. Natuurlijke slaapmiddelen zijn een ander verhaal. Planten, kruiden of in het geval van melatonine spreken we van stofjes die het lichaam zelf aanmaakt.

Een goed voorbeeld van zo´n volledig natuurlijk samengestelde slaapformule is SleepWell Spray, waar alle ingrediënten die ervoor zorgen dat je een betere nachtrust krijgt daadwerkelijk natuurlijk zijn. Naast het feit dat zo´n slaapproduct dus erg effectief is, is er dus geen risico op verslaving. Het grootste voordeel van natuurlijke slaapmiddelen zit hem in het feit dat er geen bijwerkingen aan producten als ‘SleepWell Spray’ zijn. Medische onderzoek naar chemisch vervaardigde slaapmiddelen tonen aan dat op zowel de korte als lange termijn bijwerkingen optreden bij het gebruik van chemische slaappillen. Van geheugenverlies tot concentratieproblemen, van maagklachten tot darmklachten: het nemen van een chemisch pilletje om in slaap te komen is tegenwoordig een stuk minder populair dan het voorheen was.

Het zijn deze bijwerkingen die ervoor zorgen dat mensen overstappen op natuurlijke slaapmiddelen. Hulpmiddelen die voor een betere nachtrust zorgen. Hulpmiddelen als SleepWell Spray. Een spray die je met een simpele duw onder de tong spuit. Het heerlijk smakend munt aroma verneveld onder de tong. De actieve planten extracten worden via de tong snel opgenomen en een goede, kwalitatieve nachtrust is verzekerd.

Weetje!

Wist je dat de stofjes van ‘SleepWell Spray’ 100% veganitisch zijn? Dit geldt trouwens ook voor het gehele capsule gamma van MindScopic®. Ook het broertje van de gerenomeerde ‘SleepWell Spray’ , MindScopic® Clear Focus, ontwikkeld voor een verbeterde concentratie,  is gecapsuleerd in een vegetarische, plantaardige capsule.

sleepwell spray