AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
HOE NOOTROPICS ONDERNEMERS KUNNEN HELPEN
13 augustus 2021 [email protected]

HOE NOOTROPICS ONDERNEMERS KUNNEN HELPEN

Als ondernemer is tijd een van de kostbaarste middelen die we hebben. Verspil het en jouw bedrijf kan gedoemd zijn. Leren om elke seconde van de dag optimaal te benutten en zo efficiënt mogelijk te werken is een kunstvorm.

Sommigen van ons hebben een extra “zetje” nodig om de versnellingen in ons hoofd de hele dag te laten draaien. Vaak grijpen we dan naar een cafeïnehoudende drank, zoals koffie of een energiedrankje. En hoewel deze dranken ons een eerste uitbarsting van energie kunnen geven, kan de crash die daarna komt ons zelfs nog slechter doen voelen dan we deden voordat we ze dronken.

Nootropics zijn de beste manier voor ondernemers om een deel van hun dag, zo niet het grootste deel, terug te winnen. In tegenstelling tot cafeïne, dat puur als een stimulerend middel werkt, kunnen nootropics zorgen voor een duurzame mix van betrouwbare energie, verbeterde focus en mentale helderheid. Het helpt zelfs stress en spanning te verminderen. Hierdoor kunnen je hersenen op het hoogste prestatieniveau werken.

Als je een ondernemer bent die zijn productiviteit wil optimaliseren en een nieuwe staat van mentale helderheid wil bereiken, dan is dit hoe nootropics kunnen helpen…

 

VERBETER UW FOCUS, GEHEUGEN EN MEER

Als ondernemer wordt je aandacht elke dag van hot naar her getrokken. Vergaderingen, telefoontjes, e-mails – al deze afleidingen eisen een tol op de manier waarop je geest presteert. Om te slagen in het bedrijfsleven, moet je in staat zijn om je geest te temmen, zodat je zelfs tijdens de ergste afleidingen je focus niet verliest. Dit kan een uitdaging zijn voor sommige ondernemers en dat is precies hoe nootropics de dag kunnen redden.

Net zoals je benzine in een auto moet doen om de motor te laten draaien, moet je je geest op een vergelijkbare manier van brandstof voorzien. Nootropics zijn gepatenteerde mengsels van vitaminen, kruiden en andere ingrediënten die samenwerken om je hersenen een oppepper te geven wanneer ze dat het meest nodig hebben. Echter, niet alle nootropics zijn gelijk geschapen. De supplementenindustrie zit vol met bedrijven die er alleen maar op uit zijn om snel geld te verdienen. Veel nootropics op de markt bevatten veel vulstoffen en andere onnodige ingrediënten die de productiekosten laag houden in plaats van de eindgebruiker echte voordelen te bieden.

Om er zeker van te zijn dat je een nootropische formule gebruikt die je daadwerkelijk helpt beter te presteren gedurende de dag, moet je in zee gaan met een betrouwbaar bedrijf dat tijd en geld heeft geïnvesteerd in onderzoek naar ingrediënten. Laten we eens kijken naar de belangrijkste ingrediënten van Mindscopic:

  • Bacopa Monnieri: Dit supplement is een van de beste “all around” nootropics. Het blijkt namelijk niet alleen het geheugen aanzienlijk te verhogen en het ruimtelijk leervermogen te verbeteren, maar het werkt ook angst- en stressverlagend.
  • Cafeïne: Op zichzelf leidt cafeïne tot slechts een tijdelijke boost. In combinatie met een aantal andere nootropische ingrediënten helpt cafeïne echter om je hersenen op te laden.
  • L-Theanine: Dit aminozuur wordt voornamelijk gewonnen uit groene theebladeren of de eetbare paddenstoel, bolete, die in het herfstseizoen veel voorkomt in Noord-Amerika en Europa. Van L-Theanine is bekend dat het de hersenen bereikt na orale inname en het is bewezen dat het stress vermindert en de aandacht verscherpt.
  • Co-Enzyme NADH: NADH komt van nature in het lichaam voor en wordt gebruikt om mentale helderheid, alertheid, concentratie en geheugen te verbeteren. NADH staat voor nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) + waterstof (H) en is een derivaat van vitamine B3.
  • Bioperine (Piper Nigrum): Het piperine extract, afgeleid uit de vrucht van de zwarte peper plant, heeft tal van gedocumenteerde meldingen over bio-verbeterende eigenschappen.

 

ZEG VAARWEL TEGEN ‘BRAIN FOG’

Brain fog veroorzaakt lange periodes waarin je je niet volledig op één ding kan concentreren en je het gevoel hebt met je hoofd in de wolken te zijn. Brain fog is geen medische aandoening. Het is een term die gebruikt wordt voor bepaalde symptomen die jouw denkvermogen kunnen beïnvloeden. je kan je verward of ongeorganiseerd voelen of het moeilijk vinden om je te concentreren of jouw gedachten te verwoorden.

De precieze oorzaak van brain fog varieert van persoon tot persoon. Echter, een van de belangrijkste oorzaken is ontsteking in de hersenen. De oorzaak van deze ontsteking is te wijten aan veel verschillende factoren: de sedentaire levensstijl die we leven, het suikerrijke voedsel dat we eten, en de slaap die we meestal niet krijgen.

Hoewel nootropics geen gezonde levensstijl, dieet en een goede nachtrust kunnen vervangen, kunnen ze wel helpen om een dam op te bouwen tegen de ontstekingen die ons lichaam dagelijks overspoelen.

 

‘LEVEL-UP YOUR MIND’

Succesvolle ondernemers zijn altijd op zoek om zichzelf en hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Hoewel nootropics geen “wonderpillen” zijn, kunnen ze zeker helpen jouw prestaties gedurende de dag te optimaliseren. Of het nu gaat om het verminderen van stress, je beter te kunnen concentreren, of het opruimen van je brain fog, nootropics hebben een plaatsje in het arsenaal van elke ondernemer.