AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
4 manieren om je stemming te verbeteren
8 februari 2022 [email protected]
slecht humeur en slechte stemming

4  manieren om je stemming te verbeteren

In moeilijke tijden is het normaal dat je probeert uit te zoeken hoe je je stemming kunt verbeteren.

Probeer deze vier door deskundigen aanbevolen stemmingsverbeteraars die je kunnen helpen een frons om te keren, zelfs als je weinig tijd hebt.

1. Beweeg

Lichaamsbeweging maakt endorfine vrij, dus maak elke dag tijd om te bewegen. Hoewel een fitnessprogramma zoals geweldig is, kunnen zelfs kleine beetjes beweging een goed gevoel geven.

Als je een kantoorbaan hebt, is het belangrijk dat je gedurende de dag bewegingspauzes neemt. Deze hoeven niet lang of inspannend te zijn – een korte wandeling, een paar squats met lichaamsgewicht of een korte yogaflow kunnen helpen stress te verminderen, focus te verhogen en je stemming te verbeteren.

2. Kies voedsel met een goed humeur

Voeding heeft op verschillende manieren een directe invloed op ons humeur. Het opnemen van “mood improvement” voedingsmiddelen (zoals vette vis, volle granen en bosbessen) in je dagelijkse voeding is een geweldige manier om je stemming op natuurlijke wijze te beïnvloeden.

3. Zorg voor een goede nachtrust

Er gaat niets boven een goede nachtrust om je verfrist te voelen en klaar om de dag aan te pakken. Slaap is een andere natuurlijke stemming-booster.

We hebben allemaal een goede en constante nachtrust nodig om lichaam en geest te herstellen. Naar bed gaan en rond dezelfde tijd wakker worden kan ons ritme reguleren en onze geest en lichaam op één lijn houden met helderheid en vrede.

Bedtijden zijn niet alleen voor kinderen.

4. Blijf verbonden

In contact blijven met je dierbaren, zelfs als je sociaal afstandelijk bent, is een cruciale stemmingmaker.

Gebrek aan sociale connecties kan bijdragen aan depressie, droefheid en eenzaamheid. Elke dag zouden we de telefoon moeten pakken en een vriend, collega, buurman of geliefde bellen. De kunst van het praten en contact maken met anderen kan de stemming een boost geven. (Zelfs voor jullie, introverte mensen!)

Je hoeft niet een uur vrij te maken. Snelle check-ins zijn prima, en sms’jes ook als je het te druk hebt voor een telefoontje.

Met een evenwichtige levensstijl en de hulp van MINDSCOPIC® verbeter je je stemming