AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
SLEEPWELL SPRAY™ jouw homeopathisch slaapmiddel
24 januari 2020 [email protected]
SLEEPWELL SPRAY™ jouw homeopathisch slaapmiddel

SLEEPWELL SPRAY™ jouw homeopathisch slaapmiddel

Homeopathie

De homeopathie is een geneeswijze die gelooft in het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. De leer is gebaseerd op de ideeën van de Duitse arts Samuel Hahnemann. Deze arts legde al in 1796 zijn overtuigingen vast in een aantal verschillende verhandelingen. De theorieën die hij beschreef testte hij eerst op zichzelf, zijn familie en zijn gelijkgestemde studenten.

De meeste experimenten hadden te doen met het bij gezonde mensen toebrengen van hele kleine hoeveelheden stoffen die resulteerden in symptomen zoals die bij bepaalde ziektes voorkomen. Op deze manier wilde Hahnemann het lichaam aanzetten tot de productie van antistoffen om die symptomen te bestrijden. Waar dit succesvol bleek werden de testen op zieken uitgevoerd. Succes werd onder andere bereikt met de bestrijding van cholera en malaria.

Sleepwell Spray™

Vandaag de dag is er een veelvoud aan homeopathische medicijnen beschikbaar.
SLEEPWELL SPRAY™ is een goed voorbeeld van een homeopathisch slaapmiddel. De verschillende ingrediënten helpen het lichaam om de eigen inslaap processen te versterken.

Het versterken van de natuurlijke processen van ons eigen lichaam is gelijk de kracht van SLEEPWELL SPRAY™. Zo is melatonine bijvoorbeeld een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is en die een essentiële rol speelt bij het inslapen. Zoals we eerder hebben gelezen is melatonine een lichaamseigen hormoon dat tal van processen aanstuurt die met ons dag- en nachtritme te maken hebben. Door de kleine hoeveelheden die gebruikt worden in SLEEPWELL SPRAY™ is het een zeer veilig homeopathisch slaapmiddel.

Plantaardige extracten

De plantaardige extracten die gebruikt worden in SLEEPWELL SPRAY™ zijn alle vier extracten die veelvuldig in de homeopathische geneeskunde gebruikt worden. Passiebloem, citroenmelisse en kamille worden al duizenden jaren gebruikt vanwege hun geneeskrachtige werkingen. Azteken, Inca´s en Noord-Amerikaanse indianen gebruikten de passiebloem veelvuldig en citroenmelisse en kamillebloem worden ook al vanaf de vroegste Europese en Noord-Afrikaanse beschavingen gebruikt. De werkzame stoffen uit deze planten helpen ons lichaam en onze geest te ontspannen, brengen ons op een natuurlijke manier tot rust en bevorderen de productie van melatonine. Doordat deze kruiden alle drie het normale herstelvermogen van het lichaam bevorderen zijn zij ideale bestandsdelen van een homeopathisch slaapmiddel als SLEEPWELL SPRAY™.