AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
natuurlijke slaappillen: sleepwell spray – de meest complete & effectieve formule
21 juli 2020 [email protected]
sleepwell spray
Natuurlijke slaappillen: ‘SleepWell Spray’ van MindScopic – een goede nachtrust is een keuze

Lekker in je vel zitten, goed presenteren, succesvol zijn of je fit voelen: alles begint met een goede nachtrust. Wie slecht slaapt, merkt dat op alle mogelijke manieren. En voor wie terughoudend is tegenover een chemisch product, is er nu ‘SleepWell Spray’ van MindScopic®, natuurlijke slaappillen met een krachtige werking – maar dan in een spray. De spray breng je aan in je mond, de tong neemt deze stoffen op het product werkt sneller dan eender welk product of pil op de markt. Denk aan een adem verfrisser maar dan om als een blok in slaap te vallen. Ontdek alles over onze state of the art SLEEPWELL SPRAY onderstaand.

Hoe werkt SLEEPWELL SPRAY™?

Ken je een mondspray voor een frisse adem? MindScopic’s SLEEPWELL SPRAY™ breng je op dezelfde wijze aan, je sprayt een keer onder de tong (in plaats van boven de tong) en de actieve bestandsdelen worden direct opgenomen in je lichaam. In plaats van een frisse adem wordt de tijd verkort die je nodig hebt om in slaap te vallen en wordt jou slaapkwaliteit verbeterd. Dit allemaal met een heerlijk & natuurlijk mint aroma.

Wat zit er in SLEEPWELL SPRAY™?

SLEEPWELL SPRAY™ is een natuurlijk slaapmiddel dat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk een betere nachtrust hebt. De natuurlijke slaapspray van MindScopic verbetert niet alleen de kwaliteit van de slaap, maar verkort ook om de tijd die je nodig heeft om in slaap te kunnen vallen. Dat komt omdat SLEEPWELL SPRAY™ is samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, die samen zorgen voor de perfecte formule als het gaat om een gebalanceerde slaap. Naast melatonine, dat in een zorgvuldige dosis is toegevoegd, bestaat deze natuurlijke slaapspray uit nog vier andere producten uit de natuur.

Waarom melatonine en wat is dat juist?

SLEEPWELL SPRAY™ bevat melatonine, dit is een hormoon dat direct invloed heeft op het slaapritme van de mens. Het wordt geproduceerd uit serotonine en wie bijvoorbeeld veelvuldig wordt blootgesteld aan kunstmatig licht (computerschermen, televisieschermen, mobiele telefoon, oftewel alles dat zogeheten “blauw licht” uitzendt) zal in mindere mate melatonine produceren. In andere woorden, wie laattijdig veel naar schermpjes kijkt, slaapt minder goed.

Omdat mensen met slaapproblemen vaak een lage productie van het hormoon melatonine hebben, wordt melatonine in Nederlandse apotheken verkocht in voedingssupplementen. Hoewel gebruikers van melatonine aangeven dat ze er gemakkelijker mee in slapen, staat het gebruik van melatonine niet altijd gelijk aan een goede nachtrust, zo blijkt uit onderzoek.

Er blijkt ook vaak behoefte te zijn aan natuurlijke slaappillen die melatonine op een verantwoordelijke, effectieve manier combineren met andere natuurlijke ingrediënten als kamille bijvoorbeeld. De verzameling van dergelijke natuurlijke ingrediënten vormt dan een natuurlijke slaappil of slaap tonic zoals SLEEPWELL SPRAY™.

Omdat melatonine een stof is die het lichaam zelf produceert, is het belangrijk dat mensen met slaapproblemen slaapmiddelen nemen die op een verantwoordelijke wijze zijn geproduceerd. Slaapmiddelen die het liefst natuurlijk zijn, waar een verantwoordelijke dosis melatonine in zit. Voor zelf doseren wordt zelfs gewaarschuwd door artsen, aangezien je als gebruiker snel je lichaam uit balans kan brengen door het overvloedig innemen van een kunstmatig geproduceerd lichaamsstofje.

Kamillebloem

Een ander ingrediënt uit de natuur dat kan worden aangetroffen in SLEEPWELL SPRAY™ is kamillebloem. Zo natuurlijk, dat je deze bloem zelfs gewoon in de Nederlandse natuur kan vinden!

Wie het heeft over een slaapmutsje voor een betere nachtrust, zou eigenlijk niet moeten spreken over een glaasje wijn. Een kop kamillethee is namelijk effectiever. Kamillebloem in SLEEPWELL SPRAY™ zorgt er dan ook voor dat je niet nachtrust daadwerkelijk een goede kwaliteit kent.

Kamille bevat namelijk apigenine, een antioxidant dat de hersenen (en daarmee je volledige lichaam) stimuleert tot slaperigheid en tegelijkertijd slapeloosheid tegengaat. Kamille wordt zelfs voorgeschreven aan mensen die last hebben van depressie. Maar de lijst met gezondheidsvoordelen van kamille houdt daarbij niet op.

Kamille kan ook je spijsvertering verbeteren. Voor mensen die last hebben van een hoge bloeddruk, werd oudsher kamille aanbevolen vanwege de kalmerende effecten en zelfs bij hart- en vaatziekten staan de antioxidanten in de bloem erom bekend het cholesterolgehalte op een gezond peil te houden.

We kunnen hier een nog veel langer pleidooi houden over de gezondheidsvoordelen van kamille maar we hebben het in het geval van SLEEPWELL SPRAY‘,  over nog meer natuurlijke ingrediënten zoals passiebloem extract en citroenmelisse.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant die al duizenden jaren door de mens wordt gebruikt. De plant groeit vooral in Zuid-Europa, nadat het door de Arabieren naar Europa werd gebracht, maar tegenwoordig vind je de plant door de warmere temperaturen ook steeds meer in Nederland.

Naast dat de gedroogde bladeren worden toegepast als smaakversterker bij recepten en om thee van te trekken, heeft citroenmelisse ook meerdere voordelen voor de gezondheid. Allereerst is er de kalmerende en ontspannende werking van citroenmelisse. De plant wordt in sommige gevallen ook aanbevolen aan mensen die last hebben van depressies of angstaanvallen. Mensen drinken voor het slapengaan een thee getrokken uit citroenmelisse, of eens zo effectief is het extract van de plant. Het is daarom dat SLEEPWELL SPRAY het extract citroenmelisse bevat en dit via de tong wordt opgenomen in het lichaam. Bovendien zorgt de verse munt smaak voor een zeer aangename ervaring.

Passiebloem

Naast melatonine, kamillebloem en citroenmelisse is er aan de SLEEPWELL SPRAY  passiebloem toegevoegd. Passiebloem is een klimplant met een prachtige bloem en een heerlijke vrucht die je veel in de tropen tegenkomt. Er zijn veel verschillende soorten passiebloem, maar ze hebben één overeenkomst: de geneeskrachtige werking.

Die werking was al lang bekend bij de inheemse volken uit Zuid-Amerika, die de plant gebruikten tegen huidinfecties, of als kalmeringsmiddel. Tegenwoordig wordt de plant toegeschreven bij stress, nervositeit, concentratieproblemen en zelfs bij prikkelbaarheid door menopauze. Passiebloem werkt namelijk op het zenuwstelsel en zorgt ervoor dat dit zenuwstelsel lichtelijk wordt bedwelmd. Voor mensen die een natuurlijke slaappil zoeken omdat ze slecht slapen door stress, is de aanwezigheid van passiebloem in een middel als de SleepWell Spray van MindScopic dan ook meer dan optimaal. Volgens een Australische studie verbetert de slaap zelfs met 5 procent als men voor het slapengaan passiebloemthee drinkt. Passiebloem extract, zoals in ‘SleepWell Spray’, is om bovenstaande reden ook onderdeel van onze formule. Natuurlijke slaappillen met onder andere passiebloem vind je dus hier.

Maar aan de passiebloem, net zoals de andere natuurlijke stoffen in ‘SleepWell Spray’, worden ook andere heilzame werkingen toegeschreven. Zo zou passiebloem vanwege de kalmerende werking zorgen voor een lagere bloeddruk. Daarnaast wordt passiebloem aanbevolen aan mensen die bijvoorbeeld stoppen met roken en daarbij ontwenningsverschijnselen ervaren. Vaak gaan dergelijke ontwenningsverschijnselen overigens gepaard met slaapproblemen, dan kan een rustgevende stof als passiebloem een plus zijn.

sleepwell spray

sleepwell spray