AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Huperzine A
9 mei 2020 [email protected]
huperzine a

Huperzine A

Huperzine A is een natuurlijke alkaloïde. Deze wordt gewonnen uit de Chinese plant Huperzia Serrata. De plant wordt al eeuwen gebruikt in de Chinese traditionele geneeskunst voor de behandeling van onderandere ouderdomsdementie.

De meeste onderzoeken naar huperzine vonden plaats in Azië. Hier heeft het de status van medicijn, en wordt het gebruikt voor de behandeling van Alzheimer en andere geheugenproblemen die gerelateerd zijn aan het ouder worden. Huperzine werd voor het eerst in 1948 geïsoleerd door Aziatische onderzoekers.

In juni 2006 werd door onderzoekers van de universiteit van Georgetown (USA) een nieuw onderzoek aangekondigd. Het onderzoek had betrekking hebben op 150 patiënten met een lichte tot milde vorm van Alzheimer,. Het doel van dit onderzoek was welliswaar de werking van huperzine te testen. Huperzine werkt als een cholinesterase remmer – een type medicijn dat werkt door het verbeteren van de niveaus van neurotransmitters in de hersenen. Kleine studies suggereren dat huperzine het geheugen zou kunnen verbeteren en zenuwcellen zou kunnen beschermen, wat de cognitieve achteruitgang geassocieerd met de ziekte van Alzheimer zou kunnen vertragen.

Daarom bevind het zich ook  niet voor niets in ons hero product Clear Focus. Klik hier om onze breinverbeteraar te leren kennen. Onder de tab ‘ingredienten’ kan je ook meer vinden over het wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd over Huperzine A.