AWARD WINNING NUTRITION 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5
Supplementen voor ondernemers
10 mei 2022 [email protected]
Supplementen voor ondernemers

Supplementen voor ondernemers

Als je een ondernemer vraagt hoe ze doen wat ze doen, zullen ze je waarschijnlijk vertellen dat ze op hun gevoel vertrouwen. Maar in werkelijkheid vertrouwen ondernemers op hun hersenen, niet op hun gevoel. Daarom kan het optimaliseren van hersenkracht, cognitieve eigenschappen verbeteren die gekoppeld zijn aan succesvolle ondernemers. Dus zijn er supplementen voor ondernemers die hun performance verbeteren?

Supplementen voor ondernemers kunnen de hersenen helpen om focus, motivatie, geheugen en creativiteit te verbeteren. Ze kunnen zelfs het soort probleemoplossend vermogen en het nemen van risico’s ondersteunen dat ondernemers van nature lijken te hebben.

Daarom hebben we wat onderzoek gedaan naar hoe succes kan worden bevorderd door ondernemersneigingen te benoemen en te versterken met supplementen.

Hoe denken ondernemers?

Ondernemer zijn betekent in staat zijn om een bedrijf op te zetten en te leiden. Het lijkt dus alsof creativiteit de belangrijkste eigenschap van een ondernemer is.

Er komt echter veel meer bij kijken om een succesvolle ondernemer te zijn. Wist je dat de hersenen van ondernemers anders zijn bedraad dan die van de rest van ons? Het is geen grap. Een wetenschappelijke studie uit 2013 toont het bewijs.

De studie testte 30 ondernemers en 30 niet-ondernemers met een test genaamd de Stroop Test. In wezen moesten de deelnemers onderscheid maken tussen een woord, dat werd gepresenteerd, en de kleur die werd gebruikt om het af te drukken. Tijdens deze test werd de hersenactiviteit van elke deelnemer gemeten.

Enigszins verrassend toonden de resultaten aan dat de hersenactiviteit tussen de twee groepen significant verschilde. De hersenen van ondernemers waren in de eerste fase van de test sneller in staat ambigue problemen te omarmen en erop te reageren dan die van niet-ondernemers. Niet-ondernemers probeerden in plaats daarvan de dubbelzinnigheid te ontcijferen alvorens een antwoord te geven.

Bovendien hadden ondernemers de neiging om de dubbelzinnigheid van het beeld in de latere fase van de metingen te ontcijferen, terwijl niet-ondernemers dit niet deden, aangezien zij dit reeds in de eerste fase hadden gedaan. Met andere woorden, zij waren in staat risico’s te nemen en later vragen te stellen.

Waarom nemen ondernemers meer risico’s?

Risico’s nemen is blijkbaar van vitaal belang voor ondernemerssucces. Ondernemers hebben de neiging problemen en mogelijke kansen snel te omarmen om geen succes te missen.

Zij nemen meer risico’s dan anderen. Maar hoe slagen ondernemers erin risico’s te nemen terwijl anderen dat niet doen? Nou, het heeft allemaal te maken met de chemische stoffen in de hersenen.

Onderzoek toont aan dat de neiging om risico’s te nemen verband houdt met verschillende niveaus van cortisol, testosteron en oxytocine in de hersenen.

Niet te vergeten, het lijkt erop dat de oude troop “aardige jongens eindigen het laatst” hier eigenlijk zin heeft. Ondernemer zijn betekent niet dat je een klootzak moet zijn, maar het kan misschien geen kwaad.

Verbetering van geheugen en focus kan kans op succes vergroten

Twee andere belangrijke onderdelen van het ondernemerschap in de hersenen zijn geheugen en focus. Als we nieuwe ideeën en oplossingen willen creëren door nieuwe en oude ideeën te combineren, moeten we ons kunnen concentreren. Focus stelt ons in staat herinneringen te coderen, zodat we ze kunnen opslaan en terughalen wanneer we ze nodig hebben. Dan kunnen we nieuwe ideeën creëren en problemen creatief oplossen. En niet te vergeten, we kunnen onze doelen niet bereiken als we ons er niet op kunnen concentreren.

Bovendien suggereert een studie dat mensen die problemen hebben met het coderen en opslaan van toekomstige doelen in het werkgeheugen, minder geneigd zijn om toekomstige beloningen in overweging te nemen bij het nemen van beslissingen. Met andere woorden, ze zijn misschien minder geneigd om risico’s te nemen die in de toekomst de moeite waard zullen zijn. Vandaar dat geheugen en focus zo belangrijk zijn.

In het algemeen werken geheugen en focus samen om de flow-state en creativiteit in het ondernemende brein op gang te brengen. Maar we kunnen, of willen, niets doen zonder voldoende motivatie.

Supplementen voor ondernemers, hoe kunnen ze ervan profiteren?

Supplementen zijn hersenboosters waarvan is aangetoond dat ze elk aspect van de menselijke cognitie beïnvloeden. Ze werken door het manipuleren van hersenchemicaliën om de hersenprestaties tijdens dagelijkse taken te verbeteren.

Iedereen kan supplementen gebruiken om zijn cognitieve prestaties te optimaliseren. Echter, diegenen die een bedrijf willen starten en onderhouden, kunnen er meer baat bij hebben dan anderen.

Supplementen voor ondernemers kunnen op meerdere manieren helpen, waaronder door:

  • De motivatie te verhogen
  • Het verbeteren van focus
  • Het aanscherpen van het geheugen
  • Het verminderen van reacties op stress
  • Maximaliseren van creativiteit
  • Helpen bij het opwekken van een flow-state

In principe kunnen supplementen ondernemers helpen door te zetten en te slagen. Dit is behoorlijk belangrijk als je een bedrijf wilt opzetten en in stand houden. Hieronder gaan we dieper in op welke supplementen kunnen helpen bij het cultiveren van ondernemerssucces en hoe.

Supplementen voor ondernemers verbeteren de cognitie om succes te vergroten.

MINDSCOPIC® supplementen voor ondernemers

Hier hebben we een lijst gemaakt van wat wij denken dat de beste supplementen ingrediënten voor ondernemers zijn die vandaag de dag op de markt zijn. Niet te vergeten, elk ingrediënt is aanwezig in onze supplementen.

L-Theanine

L-Theanine is een supplement dat bekend staat om zijn kalmerende effecten. Het kan negatieve reacties op stress verminderen om een maximale focus te bewerkstelligen, perfect voor ondernemers. Het doet dit door alfagolven te manipuleren en prikkelende hersenchemicaliën te remmen. L-Theanine is een belangrijk ingredient in onze CLEAR FOCUS™ supplement.  Studies over L-Theanine laten zien dat het angst kan verlichten en gedurende lange perioden focus kan opwekken. Deze studie concludeerde bijvoorbeeld dat L-Theanine kan helpen “de aandacht vast te houden gedurende het tijdsbestek van een moeilijke taak”.

Met andere woorden, het kan de focus verlengen tijdens vervelende taken en ons helpen langetermijndoelen te voltooien. Dit kan gunstig zijn voor ondernemers die moeite hebben om vol te houden.

Rhodiola Rosea

Rhodiola rosea is een natuurlijk supplement dat stress kan helpen verminderen. Zoals we hierboven vermeldden, hebben gestreste ondernemers (gemeten aan de hand van cortisol niveaus) de neiging om minder risicovolle beslissingen te nemen. Maar ondernemers willen risicovolle beslissingen kunnen nemen, toch? Vandaar dat deze brain booster gunstig kan zijn voor ondernemers. .

Lion’s Mane Paddenstoel

Lion’s Mane Mushroom is een supplement dat de productie van Nerve Growth Factor (NGF) in de hersenen op gang kan brengen. NGF wordt geproduceerd in de hippocampus, die is gekoppeld aan het geheugen. Als gevolg hiervan kan Lion’s Mane Mushroom indirect geheugenproblemen tegengaan.

Conclusie

MINDSCOPIC® levert een volledig natuurlijk, universeel cognitief supplement voor ondernemers. Onze hoogwaardig cognitief supplementen kunnen de focus, het geheugen en de motivatie verbeteren en stress verminderen om de productiviteit te maximaliseren en de toewijding aan doelen veilig te stellen. Al met al kunnen supplementen voor ondernemers indirect helpen bij het oplossen van problemen, het nemen van risico’s en het creëren van nieuwe ideeën. Ze kunnen ons ook helpen onze doelen te verwezenlijken. Het kan echter zijn dat we geen doelen kunnen stellen zonder ze eerst te visualiseren.