EERDER BEKEND ALS OmniMind® 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

Persbericht

PRESS RELEASE

22nd of July

For immediate release

 

 

€450K voor Nootropische Supplementen

 

Gelegen aan de Health Campus Maastricht heeft de scale-up MINDSCOPIC® weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Na enkele jaren track record in de research & development van voedingssupplementen voor verbeterde mentale prestaties, is nu ook de markt van longevity aan de beurt. Het onderzoeken van hoogwaardige grondstoffen voor een gezond en vitaal leven middels regeneratieve studies gaat nu van start.

 

 

Wat zijn nootropics?

“Nootropics zijn onder meer kruiden, aminozuren en vitaminen die de optimale werking van ons brein op een natuurlijke manier ondersteunen”, zegt Koen Indesteege, oprichter van MindScopic.

 

Welk effect hebben ze?

“Door deze additieven te gebruiken verbeter je je cognitieve functies – zoals je geheugen en je concentratie. Daarnaast reguleren ze de werking van je zenuwstelsel of stabiliseren ze je stemming. Dat leidt tot onder andere minder stress of mentale vermoeidheid, een verbeterde gemoedstoestand of een toegenomen slaapkwaliteit.”

 

Waarin onderscheidt MindScopic zich?

“MindScopic werkt volgens een streng protocol van kwaliteit, veiligheid, effectiviteit en zuiverheid.  Zo zijn de producten vegan, GGO vrij, geproduceerd in een GMP gecertificeerde omgeving en uitsluitend gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Door deze strenge normering bevinden wij ons bij de top van voedingssupplementen industrie.

 

Wie is de oprichter?

Founder en CEO Koen Indesteege is econoom van opleiding. Hij deed praktijkervaring op als international key account manager bij voedingssupplementfabrikant Aminolabs. Na de markt geëxploreerd te hebben in de VS, Europa en China en de prijs ‘verkoper van het jaar’ te hebben gewonnen, was het de hoogste tijd om zijn eigen visie in realiteit om te zetten.

 

Wie zijn de klanten?

“Het merendeel van ons cliënteel bestaat uit ondernemers, topsporters, studenten en gezondheidsfanaten”, legt Koen uit. “Al zien we dat steeds meer mensen met een drukke levensstijl ook hun gezondheid voorop  willen zetten en beroep doen op onze producten.

 

Welke producten zitten er momenteel in het assortiment?

Onze toprunner is CLEAR FOCUS, een natuurlijk supplement dat je mentale prestaties verbetert, alsook je focus, geheugen en motivatie. Hiermee hebben we reeds een leuke award gewonnen. Verder is er ook de MOODMASTER, een krachtig product voor het verminderen van stress en het verbeteren van je stemming. Ook hebben we recent de SLEEPWELL SPRAY gelanceerd, die je nachtrust op natuurlijke wijze verbeterd. (www.mindscopic.com)

 

Hoe ziet de toekomst er uit voor MindScopic?

Afgelopen jaar wisten we de omzet te verdubbelen. Vandaag hebben we een nieuwe kapitaalsronde afgesloten. Het nieuwe kapitaal zal gebruikt worden voor onderzoek aan vooraanstaande Europese universiteiten, nieuwe product ontwikkelingen en het versterken van het team. Kortom, “the best is yet to come”. Daarmee is Koen Indesteege zeer duidelijk.

 

 

– EINDE PERSBERICHT-