EERDER BEKEND ALS OmniMind® 100% GELD TERUG GARANTIE GECERTIFICEERDE INGREDIENTEN
Review 4.1 / 5

omnimind

For English click here

 

OMNIMIND® IS NU MINDSCOPIC®

Beste Klant, Gezondheidsfanaat, Biohacker, Nootropic Lover, Health Optimiser,

Welkom bij de nieuwe huisstijl van OmniMind, genaamd MindScopic. Het was tijd om verder door te groeien en alle feedback die we de afgelopen jaren hebben gekregen te gebruiken. Er werd op regelmatige basis gevraagd naar nieuwe producten, deze hebben we met de allergrootse zorg in 2019 ontwikkeld en zijn bij deze toegevoegd aan het nieuwe assortiment. Alsook hebben we even stil gestaan. Wat willen we nu echt en waar staan we voor? Het antwoord op deze vragen vind je terug op onze vernieuwde website.

OMNIMIND® N°1 WORDT MINDSCOPIC® CLEAR FOCUS™

Ons vlaggenschip product, voorheen gekend als OmniMind® N°1 krijgt de naam MindScopic® Clear Focus™. Deze naam is beschrijvender en weerspiegelt 100% waar we voor staan (voor de betekenis, zie onderstaand) alsook hebben we ervoor gekozen de verpakking aan te passen. We kregen op regelmatige basis de feedback dat het dekseltje niet altijd even goed sluit. Daar vele het product meenemen onderweg, in de handtas of in de wagen, was het toch een must om dit te verbeteren.

Naast de verpakking is ook een grondstof in de formule verder verfijnd. We hebben er voor gekozen om de choline bron verder te optimaliseren met Alpha GPC en Huperzine A. Dit is een effectieve bron van Choline en verfijnd de werking van ons product. Dit is ook in lijn met onze belofte om steevast ons product up to date te houden met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Verder blijven we werken met identiek dezelfde grondstoffen die allen gecertificeerd zijn en samen de kracht van ons product bepalen. De feedback die we hebben ontvangen blijft dan ook erg lovend en super positief.

omnimind_mindscopic
omnimind_mindscopic

Kwaliteit is en blijft prioriteit nummer 1. Deze waarden en normen weerspiegelen zich ook in de nieuwe look and feel en worden expliciet toegelicht onder het tabblad ‘onze belofte’ op de nieuwe website.

Last but not least is onze verpakking ook groter geworden. In plaats van 40 capsules vind je nu 50 capsules in elk doosje. De aanbevolen dosering blijft gelijk (2 capsules per inname).

Als trouwe klant krijg je ook een coupon met de code MINDSCOPIC voor een reductie van €10 op je eerste aankoop.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected].

ONTDEK ONZE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

MINDSCOPIC ASSORTMENT